En hængeparasol er nyttig på den store terrasse, hvor der ønskes skygge over et større møblement. Den skal nemlig ikke placeres i midten af havemøblerne, men kan i stedet stå ude i et hjørne. Dermed får du bedre plads omkring bordet, og det er især smart ved dine lounge havemøbler.

Til denne artikel har vi fundet 5 flotte hængeparasoller, som du ikke må gå glip af:

Malte – firkantet sort hængeparasol

Malte-Sort-HaengeparasolDen sorte Malte hængeparasol er perfekt til dig der ønsker en terrasse med en hyggelig stemning. Det sorte polyester tager en god portion af sollyset, og du kan derfor hvile dine øjne og nyde lidt skygge, hvilket kan være rart hvis du har været ude i solen hele dagen.

Hængeparasollen er firkantet og måler 3 x 3 meter, hvilket er en god størrelse til et sæt lounge havemøbler eller til det store havebord. Den har desuden indbygget tiltfunktion, hvilket betyder at skyggen kan vippes når solen hænger lavt. Dermed er du sikret skygge på terrassen, selvom klokken er mange og solen er ved at gå ned.

Malte hængeparasollen har et stel af sortlakeret aluminium og en kraftig polyesterdug, så den er stort set vedligeholdelsesfri og meget vejrbestandig. Med til hængeparasollen hører desuden en krydsfod, hvorpå der skal lægges fliser eller – eksempelvis – et par sandsække.

Detaljer:

 • Mål: L300 x B300 x H260 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyester
 • Farver: Sort
 • Med tiltfunktion
 • Med krydsfod (fliser ikke inkluderet)

Se pris på Malte hængeparasollen hos Unoliving

Elias – rund sort hængeparasol

Elias-Sort-HaengeparasolDen sorte Elias hængeparasol er det gode og billige alternativ. Den er rundt og lavet i de sædvanlige vejrbestandige materialer med et stel af aluminium og en dug af polyester. Dens runde form gør den velegnet til brug på den lille terrasse, og så kan den frit justeres op og ned efter behov. Den er ikke helt så høj som andre dyrere hængeparasoller, men med en højde på 247 centimeter er den alligevel høj nok til de fleste.

Elias hængeparasollen har en behagelig sort polyesterdug, som tager en god portion af solens stråler. Dermed kan du sidde i skygge og hvile dine øjne med en bog, eller du kan tage en lur i en hængekøje eller loungestol. Der er mange muligheder.

Den billige hængeparasol har en diameter på hele 3 meter, og der medfølger en sort parasolfod, hvori der kan påfyldes vand eller sand. Sand anbefales generelt på grund af den højere vægt, og fordi det ikke kan fosse ud hvis foden bliver utæt.

Detaljer:

 • Mål: L300 x B300 x H247 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyester
 • Farver: Sort
 • Med plastfod (fyldes med vand eller sand)

Se pris på Elias hængeparasollen hos Unoliving

Stor hvid firkantet hængeparasol

Stor-Natur-HaengeparasolDenne hvide hængeparasol er perfekt til den store terrasse. Den har nemlig at areal på 3 x 4 meter, så den giver rigtig god skygge. Hængeparasollen har en hvid polyesterdug med nedhæng, som betyder at den giver mere skygge end andre modeller. Derudover har en tiltfunktion, så du kan vippe skyggen når solen hænger lavt.

En stor hvid hængeparasol er perfekt til lounge havemøblerne eller det store havebord, hvor der ønskes godt med lys uden direkte solstråler. Den lader nemlig en stor del af lyset passere gennem den hvide dug, så du kan nyde den lyse sommeraften uden at sidde direkte i solen.

Hængeparasollen passer godt ind i den moderne have, hvor den står fint til eksempelvis teak-møbler. Der medfølger ikke en parasolfod, men det anbefales at købe en firedelt fod til fliser. Hvis du har en parasolfod i forvejen kan du også bare bruge den.

Detaljer:

 • Mål: L300 x B400 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyester
 • Farver: Hvid
 • Med tiltfunktion
 • Parasolfod ikke inkluderet

Se pris på den store hvide hængeparasol hos Havemøbelland

Stor stort hængeparasol

Stor-Sort-HaengeparasolDenne sorte hængeparasol er perfekt til den krævende terrasse, hvor du gerne vil have god skygge uden at betale en formue for den. Den har monteret en god sort polyesterdug, som giver masser af skygge til dig der ønsker at hvile øjnene på de lyse sommerdage.

Hængeparasollen er rundt og har en diameter på 3,5 meter, hvilket er lidt større end gennemsnittet. Dermed er den velegnet som skyggegiver til et stort havemøbelarrangement bestående af borde, stole og sofaer.

På trods af en fornuftig pris medfølger en krydsfod, hvorpå der skal lægges sten, sandsække eller noget andet tungt. Du slipper derfor for meromkostninger, og kan istedet tage hængeparasollen i brug med det samme.

Detaljer:

 • Mål: L350 x B350 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyester
 • Farver: Sort med gråt stål
 • Med krydsfod (fliser ikke inkluderet)

Se pris på den store sorte hængeparasol hos Havemøbelland

Billig hvid hængeparasol

Billig-Hvid-HaengeparasolDenne hvide hængeparasol hører til blandt de billigste hængeparasoller på markedet. På trods af prisen har den en diameter på 3 meter og en smart parasolfod, så du ikke skal ud og købe denne ved siden af. Den er med andre ord et rigtig godt køb for dig, der ønsker en hvid hængeparasol der stadig lukker lys ind over terrassen.

Den hvide polyesterdug tager nemlig de kraftigste af solens stråler, men der kan stadig trænge lys igennem stoffet. Dermed kan du sidde under hængeparasollen og nyde lyset, uden at du bliver blændet eller forbrændt.

Til den hvide hængeparasol medfølger en smart fod med en diameter på 72 centimeter, som kræver påfyldning af vand eller sand. Til hængeparasollen anbefaler vi at du fylder foden med sand, da det ikke kan sive ud på samme måde som vand hvis der opstår en utæthed.

Detaljer:

 • Mål: L300 x B300 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyester
 • Farver: Sort stel og hvid dug
 • Med plastfod

Se pris på den billige hvide hængeparasol hos Havemøbelland

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer, med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar