En god gasgrill er uundværlig for dig der nyder at grille året rundt. Men hvilke gasgriller er bedst, og hvad skal du kigge efter? Vi har undersøgt testresultater og fundet de 7 bedste gasgriller til ethvert behov.

Herunder har vi givet vores bud på en top 3 over de bedste modeller lige nu:

Kom på grillkursus hos Weber Grill Academy

Nu kan du komme på kursus hos Weber Grill Academy, hvor eksperter lærer dig at tilberede lækker grillmad. Kurset indeholder også mad og drikke.

Hvis du elsker at grille og ønsker ny viden i disciplinen, så kan du nu komme på et særligt grillkursus på Webers egen grillskole.

På kurset står en række eksperter til rådighed, og du lærer blandt andet at grille følgende:

 • Tigerrejer
 • Stegt flæsk
 • Revelsben
 • Æbletærte

Og ikke nok med at du lærer at grille forskellige lækkerier, du får også tid til at spise dem bagefter. På kurset er der vand/sodavand, samt 2 genstande til alle deltagere.

På kurset lærer du også om optænding, grillteknikker, varmrøgning og valg af den rette grill. Det er således et godt allround-kursus til alle der gerne vil være bedre til at grille, og den perfekte gaveidé til en nyslået husejer.

Find mere info og priser om kurset hos DuGlemmerDetAldrig

Weber Q3000 – god mellemstor gasgrill

Weber-Q3000-Gasgrill
Bedst i test. Weber Q3000 er efterfølgeren til den populære Q320, som bliver bedst i test hos Klikk.no. Det er en mellemstor gasgrill til familien.
Bedste pris: 2.798,00 (10-4 Byggemarked)

Derfor anbefaler vi Weber Q3000: Webers mellemstore gasgriller i Q-serien har længe været populære, da egenskaberne er rigtig gode. Det ses også i forskellige test, hvor den hos eksempelvis får 6/6 hos Klikk.no og 9/10 hos Bäst-i-Test.se. I Klikk.no’s test af mellemstore gasgriller kan der ikke findes noget negativt at sige om Q3000, hvor det til gengæld bemærkes at den griller til perfektion. Den opnår topresultat når det kommer til at grille kød, mens den bedømmes over middel til fisk og grøntsager. Det kompakte ydre gør det nemt at transportere grillen rundt, og på trods af dette har du stadig en grillflade på 46 x 65 cm. Alt i alt et rigtig godt køb til familien.

Om: Den opdaterede Weber Q3000 blev lanceret op til sommeren år 2014. Den erstatter den meget populære model Q320, som oprindeligt blev lavet med gråt låg, mens Q3000 har en flot sortlakeret overflade.

Weber Q3000 er udstyret med to brændere, som kan reguleres uafhængigt af hinanden. Du kan således selv vælge om du vil grille ved direkte eller indirekte varme, og samtidig kan du få et indtryk af temperaturen ved at holde øje med det integrerede termometer. Grillfladen måler 46 x 65 centimeter, hvilket svarer til en mellemstor grill. Det dækker fint en almindelig families behov, og du kan endda tilberede hele stege, da der er god plads under låget. Brændereffekten ligger i alt på 6,35 kw/t, hvilket er fint for en mellemstor gasgrill.

Som en ekstra detalje er der på Weber Q3000 gasgrillen monteret lys i låget, så du også kan grille på mørke aftener.

Detaljer:

 • Grillareal: 46 x 65 cm
 • Antal brændere: 2
 • Brændereffekt, maks.: 6,35 kw/t
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, integreret i låget
 • Lys monteret på låget
ButikPrisFragtTotalLæs mere
10-4 Byggemarked 2.798,00 kr. 0,00 kr. 2.798,00 kr. Til butik »
2.999,00 kr. 0,00 kr. 2.999,00 kr. Til butik »

Weber Spirit E320 – rummelig testvinder med solid konstruktion

Weber-Spirit-E320-Gasgrill
Bedst i test. Hos både Klikk.no og Stiftung Warentest bliver Weber Spirit E320 bedst i test, da den leverer et suverænt resultat med jævn varme og hele fladen.
Bedste pris: 4.788,00 (10-4 Byggemarked)

Derfor anbefaler vi Weber Spirit E320: Denne gasgrill bliver bedst i test hos både Klikk.no og Stiftung Warentest. Det er et kvalitetsstempel i sig selv, der gør denne gasgrill til et godt valg. Konstruktionen er robust, og du mærker dette hver gang du løfter det kraftige låg. Udover de tre primære brændere har du desuden et sideblus, som du eksempelvis kan bruge til sauce eller andet tilbehør. Hos både Stiftung Warentest og Klikk.no vurderes grillens varmeevne og grillresultater at være helt i top, og så er den enkel at bruge. Og med et grillareal på 62 x 45 cm, er der god plads til hele familien.

Om: Med en Weber Spirit E320 får du hele 3 brændere, hvilket er perfekt til dig der både vil grille ved direkte og indirekte varme. Derudover har du en sidebrænder, hvor du eksempelvis kan have en lille gryde eller pande med tilbehør.

De 3 brændere tændes ved tryk på en enkelt knap, og du kan herefter justere dem individuelt ved hjælp af hver sin trinløse knap. I bunden har du et skab til opbevaring, hvori du også finder fedtopsamlingsbakken. Derudover medfølger der i alt 6 hængere til udstyr, så du altid har det mest nødvendige udstyr lige ved hånden – eksempelvis stålbørste, tang og lignende. Det store låg giver desuden mulighed for en forhøjet grillrist, hvorpå du enten kan varme brød eller holde kød eller grøntsager varme. Weber giver forskellige garantier på deres gasgriller, og på Weber Spirit modellerne får du eksempelvis 10 års garanti på det porcelænsemaljerede låg.

Detaljer:

 • Grillareal: 62 x 45 cm
 • Antal brændere: 3
 • Brændereffekt, maks.: 9,36 kw/t
 • Sideblus: Ja, 1
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, integreret i låget
ButikPrisFragtTotalLæs mere
10-4 Byggemarked 4.489,00 kr. 299,00 kr. 4.788,00 kr. Til butik »
5.499,00 kr. 0,00 kr. 5.499,00 kr. Til butik »

Weber Genesis E330 – veludstyret testvinder med det hele

Weber-Genesis-E330-Gasgrill
Bedst i test. Hos ETM Testmagazin bliver Weber Genesis E330 bedst ud af 12 testede modeller. Den er robust, og griller fænomenalt ved både direkte og indirekte varme.
Bedste pris: 7.498,00 (10-4 Byggemarked)

Derfor anbefaler vi Weber Genesis E330: Weber Genesis er til dig der elsker at grille, og som ønsker mange tilberedningsmuligheder. Den bliver bedst i test hos tyske ETM Testmagazin, der blandt andet roser gasgrillen for de bedste grillegenskaber i testen, ligesom både materialevalg og konstruktion føles robust og lækkert. Den indbyggede Sear Station er desuden et lækkert ekstra-tilbehør til perfekt grillet kød, og blandt andet derfor anbefaler vi denne gasgrill til dig der gerne vil grille året rundt.

Om: Denne Weber Genesis model er en helt ny tilføjelse i Webers produktsortiment. Du får derfor sidste nye teknologi og bedste design lige nu, ligesom Sear Station giver mulighed for at opnå de eftertragtede grillstriber på dit kød.

Weber Genesis E330 har 3 brændere, som kan reguleres individuelt og trinløst. Det giver mulighed for at grille ved både direkte og indirekte varme, og så kan du blandt andet tilkøbe et rotisserie, hvis du ønsker at tilberede en stor steg, en kalkun eller lignende. I produktnavnet indgår desuden et E, hvilket betyder at grillen har en stærk porcelæns-emaljering. Weber giver 10 års garanti på denne.

Udover de 3 brændere har Genesis E330 også en sidebrænder indbygget i højre sidebord, så du nemt kan tilberede eksempelvis kartofler, sauce eller lignende, mens du griller.

Detaljer:

 • Grillareal: 66 x 50 cm
 • Antal brændere: 3
 • Brændereffekt, maks.: 11,15 kw/t
 • Sideblus: Ja, 1
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, integreret i låget
ButikPrisFragtTotalLæs mere
10-4 Byggemarked 7.199,00 kr. 299,00 kr. 7.498,00 kr. Til butik »
7.999,00 kr. 0,00 kr. 7.999,00 kr. Til butik »

Charbroil T-47G – stor gasgrill til fornuftig pris

Anbefalet. Den store Charbroil T-47G gasgrill klarer sig godt i brugernes egne test. Den har et stort grillareal og fås til en meget fornuftig pris på nettet.
Bedste pris: 5.499,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi Charbroil T-47G: Her får du en stor gasgrill med gode egenskaber. Charbroil T-47G har således et grillareal på hele 79 x 47 centimeter og 4 individuelle brændere samt en enkelt sidebrænder, som gør det muligt at tilberede maden ved både direkte og indirekte varme. En af de særlige funktioner som gør en Charbroil speciel, er det indbyggede TRU Infrared grillsystem. Det beskytter din mad mod flammer, og det bliver således muligt at grille kød med flot ensartet mønster. Charbroil T-47G giver med andre ord fuld valuta for pengene, og der kan tilkøbes en masse forskelligt udstyr til lave priser.

Om: Charbroil T-47G er den største gasgrill i deres Performance-serie. Den har således et meget stort grillareal og 4 individuelle brændere, som kan tændes og slukkes efter behov. Du kan med andre ord “nøjes” med at bruge en enkelt eller 2 brændere i hverdagen, mens du kan have alle 4 tændt når familien er på besøg. Der er desuden bord i begge sider, og det ene bord har et indbygget gasblus der kan bruges efter behov. Til hver brænder er monteret et termometer, som måler temperaturen umiddelbart over brænderne. De giver således en indikation af hvornår gasgrillen er varm.

Med til denne gasgrill følger en todelt støbejernsrist, som sidder over det førnævnte TRU Infrared system. Dette system forhindrer flammer i at dannes som resultat af nedløbende fedt, da der ligger et lag af perforeret stål under støbejernsristen. Dette betyder at kødet effektivt beskyttes mod flammer, hvilket sikrer et mere ensartet grillmønster. Du kan se hvordan TRU Infrared systemet fungerer i denne video (åbner i ny fane).

Charbroil T-47G er lavet i rustfrit stål, og fremstår stilren i designet. Der er underskab til opbevaring af gasflaske (op til 5 kg), og i gasgrillen er der en brødrist, hvor maden kan holdes varm imens du griller resten færdig.

Detaljer:

 • Grillareal: 79 x 47 cm
 • Antal brændere: 5
 • Brændereffekt, maks.: 11,7 kw/t
 • Sideblus: Ja, 1
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i fronten
ButikPrisFragtTotalLæs mere
5.499,00 kr. 0,00 kr. 5.499,00 kr. Til butik »

Weber Spirit E310 – billig topscorer med god plads

Weber-Spirit-E310-Gasgrill
Billig topscorer. Weber Spirit E310 er lillebror til E320. Søndagsavisen giver den 5 stjerner på grund af effektiv og god varmefordeling.
Bedste pris: 3.999,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi Weber Spirit E310: Denne gasgrill får 5 stjerner i Søndagsavisen, hvor den blandt andet roses for at være effektiv og god til at grille ved direkte varme. Kvaliteten vurderes at være rigtig god, og grillen er en fornøjelse at anvende. Den er under 10 minutter om at opnå en god varme, og så opstår der kun sjældent flammer ved neddryppende fedt eller olie. Vi vurderer denne gasgrill som velegnet til dig der elsker at grille året rundt, og som ønsker en simpel gasgrill i en gedigen kvalitet. På trods af den lave pris og det simple design får du 3 brændere, som giver masser af muligheder.

Om: Weber Spirit E310 er en gasgrill med 3 brændere og et kraftigt porcelænsemaljeret låg. Dette låg har 10 års garanti mod gennemtæring. Den eneste forskel på E310 i forhold til E320, er at denne model ikke har sidebrænder. Men kan du undvære dette, kan du spare et pænt beløb.

Grillarealet er forholdsvist stort, og du får således 62 x 45 centimeter at grille på. Som på flere andre Weber-modeller består grillarealet af en kraftig støbejernsrist, som Weber giver 5 års garanti på. Der er desuden integreret et termometer i låget, og der medfølger 2 sideborde.

Detaljer:

 • Grillareal: 62 x 45 cm
 • Antal brændere: 3
 • Brændereffekt, maks.: 9,36 kw/t
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, integreret i låget
ButikPrisFragtTotalLæs mere
3.999,00 kr. 0,00 kr. 3.999,00 kr. Til butik »
10-4 Byggemarked 3.799,00 kr. 299,00 kr. 4.098,00 kr. Til butik »

Weber Go-Anywhere til gas – smart testvinder til camping og strand

Weber-Go-Anywhere-Gasgrill
Testvinder. Weber Go-Anywhere bliver bedst i test af 8 transportable griller hos Politiken. Det lukkede design og varmeisolerede håndtag gør den funktionel til både camping- og strandturen.
Bedste pris: 699,95 (KopK)

Derfor anbefaler vi Weber Go-Anywhere: Denne lille gasgrill bliver bedst i test hos Politiken, som har testet 8 transportable griller til både gas og kul. Og med mere end 400 positive anmeldelser på Amazon og en meget lav pris, er denne gasgrill perfekt til camping-turen eller som supplement til en større grill. Den griller både kød, fisk, grøntsager og brød på det lille grillareal, og du kan regulere den indbyggede brænder ved hjælp af den trinløse drejeknap på siden. Fødderne er designet således, at de kan foldes op og fastholde låget når grillen ikke bruges. Det gør den nem at transportere, uden fare for at låget falder af. I låget er der desuden monteret et stort håndtag med varmeisolering, så du nemt kan flytte på låget selvom det er varmt.

Om: Weber Go-Anywhere er den mest kompakte gasgrill fra Weber. På trods af det kompakte design og den lave pris, kommer den med en garanti på 10 år for blandt andet håndtag, termoplast dele, bund og låg. Grillarealet er næsten det samme som på Q1200, og du får således hele 41 x 25 centimeter at grille på. Det rektangulære design giver mulighed for at udnytte pladsen optimalt, når du blandt andet skal grille pølser og tilbehør.

Når du ikke bruger Go-Anywhere, kan benene foldes op og låse låget fast. Dermed bliver den nem at transportere og nem at gemme væk. Den kan desuden nemt være i bagagerummet eller campingvognens opbevaringsmagasiner, så den er et oplagt valg når der skal grilles på farten.

Detaljer:

 • Grillareal: 41 x 25 cm
 • Antal brændere: 1
 • Brændereffekt, maks.: 2,1 kw/t
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Nej
 • Termometer: Nej
ButikPrisFragtTotalLæs mere
KopK 699,95 kr. 0,00 kr. 699,95 kr. Til butik »
799,00 kr. 0,00 kr. 799,00 kr. Til butik »
10-4 Byggemarked 899,00 kr. 49,00 kr. 948,00 kr. Til butik »

Weber Q1200 – praktisk gasgrill til mobilt brug

weber-q1200-gasgrill
Anbefalet.  Living Smart TV har testet Weber Q1200, og roser den for at være rigtig god på trods af den lille størrelse. Den er nem at transportere, og griller suverænt.
Bedste pris: 1.499,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi Weber Q1200: Denne Weber gasgrill er til dig der ønsker en lille mobil grill til brug på stranden, ved campingvognen eller et tredje sted. Den er desuden meget velegnet som ekstra-grill, hvor den både kan grille pølser, brød og andet tilbehør. Living Smart TV har haft forgængeren Q120 til test, og her udtrykkes der stor glæde over det kompakte design og de gode funktioner. Den kan nemt pakkes sammen og sættes i bilens bagagerum, og så opstilles den nemt på stort set alle placeringer. Derudover er den også særdeles velegnet til brug på en lille altan, hvor den hurtigt bliver varm uden den sædvanlige os fra grillkul.

Om: Weber Q1200 er en opdateret 2014-model, som til forskel for tidligere modeller er lavet i et helt sort design. Den hører desuden til samme serie som Q3200-testvinderen, bortset fra at grillarealet er en smule mindre. Du får dermed en økonomisk gasgrill, som har en brændereffekt på kun 2,49 kw/t, da der kun er monteret en enkelt brænder. Det gør den velegnet til tilberedning af mad ved direkte varme, hvor pladsbehovet ikke er så stort.

Grillarealet er fornuftigt med målene 42,5 x 32 centimeter, hvilket for de flestes tilfælde er nok til en lille familie. Derudover får du indbygget termometer i låget og 2 praktiske sideborde. Q1200 kan stå direkte på havebordet eller jorden, men du kan også tilkøbe en stander, så den kan stå frit. Der medfølger en kraftig grillrist i støbejern.

Detaljer:

 • Grillareal: 42,5 x 32 cm
 • Antal brændere: 1
 • Brændereffekt, maks.: 2,49 kw/t
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
ButikPrisFragtTotalLæs mere
1.499,00 kr. 0,00 kr. 1.499,00 kr. Til butik »
10-4 Byggemarked 1.798,00 kr. 49,00 kr. 1.847,00 kr. Til butik »

Testkilder

Til denne artikel har vi undersøgt en række testresultater fra både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Vi har kigget på tendenser, egenskaber og anmeldelser, for at kunne give et så nuanceret billede som muligt af hvilke gasgriller der er bedst lige nu. Se alle kilderne herunder:

About.com (2015)

Det store livsstils- og forbrugermagasin About.com har vurderet hvilket 10 gasgriller mellem 2.500 og 6.000 kroner der er bedst på markedet lige nu.

Det er en såkaldt kvik-guide, hvor der ikke gås i dybden med test resultater, derimod kigges der nærmere på grillens funktioner og egenskaber.

Weber Genesis E330 får en førsteplads, og anbefales derfor som førstevalg til grillentusiasterne. Den vurderes at være det bedste køb til prisen, ligesom ingen andre modeller i prisklassen kommer i nærheden af den. Derudover anbefales blandt andet Broil King, Napoleon Prestige og Saber Cast.

Politiken (22. juni 2015)

Politiken har i denne test haft fokus på 8 griller til picnicbrug, hvoraf 4 var til kul og 4 var til gas. To kokke udgjorde dommerpanelet og stod desuden for den praktiske test af de 8 modeller. Alle grillerne blev derfor samlet og tændt, hvorefter der blev grillet pølser og spyd med kød og grønt. Som en del af testen blev hver enkelt grill desuden vurderet på hvor lette de er at transportere, hvor nemme de er at samle og en række andre kriterier, der har indflydelse på anvendelses- og opbevaringsmulighederne. Derudover blev hver enkelt grill vurderet i forhold til rengøringsvenlighed.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Politiken, hvor du kan læse en dybdegående vurdering af alle modellerne.

Klikk.no (11. juni 2014)

Det norske forbrugermagasin Klikk.no har i 2014 testet 5 store gasgriller for at finde den bedste.

I testen gives der point fra 1 til 6, og testpanelet består af en række grillkokke og slagtere.

De 5 gasgriller er blevet vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Grilltemperatur
 • Varmestabilitet
 • Brugervenlighed
 • Byggekvalitet

I Klikk.no’s gasgrill test er der lagt mest vægt på temperaturen og stabiliteten af denne, da det er de afgørende kriterier for en succesfuld grilloplevelse.

I testen tager Weber Spirit E320 førertrøjen, og ender med at få en bedømmelse på 5/6 for den bedste præstation.

Hele testen kan læses gratis hos Klikk.no.

Stiftung Warentest (22. maj 2014)

Tyske Stiftung Warentest er nok den mest anerkendte testportal i Europa. De får testet en omfattende række produkter hver måned, og således har de også fået testet gasgriller. Det drejer sig i alt om 6 modeller.

I testen er der lagt vægt på følgende kriterier:

 • Grillegenskaber 40 %
 • Brugervelighed 35 %
 • Sikkerhed 10 %
 • Byggekvalitet 5 %
 • Holdbarhed 10 %

Også i denne test er der primært lagt vægt på grillegenskaberne, men det er ligeledes blevet vurderet hvor sikre de forskellige modeller at at bruge, hvor god byggekvaliteten er og hvor godt de holder når de står udendørs året rundt.

I den tyske gasgrill test placeres Weber Spirit E320 i toppen og bliver bedst i test. Det skyldes blandt andet de gode grillegenskaber, men også den solide byggekvalitet og de gode detaljer er med til at trække bedømmelsen op.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af et betalt medlemsskab hos Test.de.

Gastromand (9. maj 2014)

Ekspert-bloggen Gastromand har taget et kig på Grand Hall Maxim GTI 4S, som er en stor gasgrill med 3 brændere og sidebrænder.

Den er blevet testet over to uger, og i perioden er der blevet vurderet på følgende kriterier:

 • Udseende og førstehåndsindtryk
 • Materialevalg og kvalitet
 • Ekstraudstyr
 • Grillegenskaber

Selve grillen begejstrer, på trods af at den leveres i byggesæt og har et par små detaljer som godt kunne være gjort bedre. Eksempelvis fremhæves det at indikationen på drejeknapperne sidder under dem, hvilket betyder at man de første gange skal bukke sig ned for at se hvilken brænder man betjener.

Du kan læse hele testen hos Gastromand.dk, hvor der også er blevet taget en række billeder af gasgrillen.

Bäst-i-Test.se (2014)

Det svenske testmagasin har undersøgt en lang række produkter, og har ligeledes testet i alt 9 gasgriller.

I testpanelet sidder en grillekspert og en kok, og alle gasgrillerne er blevet bedømt på prisen, men også hvor godt de opfylder følgende kriterier:

 • Grillegenskaber
 • Funktionalitet
 • Design
 • Kvalitet

Der er både blevet grillet ved direkte varme, indirekte varme og ved en 50/50 løsning.

I testen bliver Grand Hall Maxim 423 bedst i test, men også Weber Q300 får topplacering.

Hele testen kan læses gratis hos Bäst-i-Test.

Hus & Hem (23. maj 2013)

Hos svenske Hus & Hem er 8 gasgriller blevet testet. De er alle blevet udsat for en række testscenarier, og der er blevet grillet svinefilet, pølser, hakkebøffer og grøntsagsspyd. Rent praktisk er det blevet vurderet hvor nemme de forskellige gasgriller er at anvende, og så er byggekvaliteten også blevet set efter. Hver gasgrill er desuden blevet vurderet ud fra prisen.

I testen gives point fra 1 til 5, men ingen af gasgrillerne opnår højeste antal point. Flere modeller opnår dog 4 point, blandt andet Barbecook Brahma 5,2 og Broil King Crown 440. Weber Spirit E320 må se sig slået med kun 3 point.

Hele testen kan læses gratis hos Hus & Hem.

ETM Testmagazin (26. april 2013)

Det tyske ETM Testmagazin har testet 12 gasgriller i foråret 2013. De er alle blevet testet på varmefordelingen og alle er blevet vurderet ved tilberedning ved både direkte og indirekte varme.

I testen bliver Weber Genesis S330 bedst i test. Grunden til at den hedder S330 og ikke E330, er at den er fremstillet af rustfrit stål. Dette er en smule dyrere end den traditionelle sortemaljerede overflade.

Du kan læse hele testen mod en engangsbetaling på 2€.

Klikk.no (20. maj 2011)

7 mellemstore gasgriller er i maj 2011 blevet testet af forbrugermagasinet Klikk.no. Her står det klart, at mellemstore gasgriller er det perfekte valg for familien, da du får mest for pengene samtidig med at de yder fænomenalt.

I testen er der først og fremmest lagt vægt på grillegenskaberne. Der er blevet grillet steaks, fiskefilet og asparges for at teste hver gasgrill så alsidigt som muligt. Desuden er der blevet grillet pølser over hele overfladen, for at teste hvor god varmefordeling der er på grillarealet.

Udover grillegenskaber og varmefordeling er hver grill blevet bedømt ud fra brugervenlighed,  materialevalg og ekstraudstyr.

Weber Q300 bliver bedst i test og får den højest mulige karakter på 6 point. Den griller jævnt og godt, og så er den effektiv. Desuden er brugsanvisningen nem og udførlig.

Hele testen kan læses gratis hos Klikk.no

Living Smart TV (14. juli 2010)

Denne artikel er en kvik-test af den lille Weber Q120 – som nu hedder Q1200 i den nye udgave.

Kenneth Wedmore Lund har anmeldt denne lille gasgrill, som har været i familiens grillarsenal over en periode. Den er vurderet ud fra dens mobile egenskaber, men også grillegenskaberne har været i fokus.

Det konkluderes i testen, at grillen fungerer rigtig godt både som supplement til en større grill og til en tur på stranden eller ved campingvognen.

Du kan læse hele testen og se en række billeder af grillen gratis, hvis du klikker dig ind på Living Smart TV.

Søndagsavisen (18. juni 2010)

I Søndagsavisens gasgrill test har de sammenlignet 4 modeller med hinanden. Der er givet plusser og minusser og en lille kommentar til hver model, så du får et hurtigt indblik i styrker og svagheder.

I testen ender Weber Spirit E310 og Dancook 6000 hver især med at få 5 stjerner for det bedste resultat.

Hele testen kan læses gratis på Søndagsavisens hjemmeside.

Smartson (13. august 2009)

Smartson testede tilbage i 2009 en række små og store gasgriller – i alt 8 af slagsen.

Hver gasgrill er blevet testet med forskellige typer kød og grøntsager: Pølser, kylling, grøntsager og laks.

Der er lagt vægt på disse kriterier i bedømmelserne:

 • Design
 • Grillegenskaber
 • Kvalitet
 • Funktioner
 • Pris

De små og store gasgriller er blevet testet og vurderet hver for sig, for at give et så retvisende resultat som muligt.

I testen ender Sunwind Opal Master 503 med at blive bedst i test, men også Weber Genesis E320 og Cadac Chef de lux får høje bedømmelser.

Hele testen kan læses gratis hos Smartson.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer, med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

7 kommentarer

 1. Hej Tomas, jeg synes det kunne være interresant at få nogle anmeldelser/sammenligninger, på diverse Charbroil grille kontra de tilsvarende Weber modeller.
  Tænker især på Charbroil T5000 og T-47G.
  Vh. Kasper

  • Bomagasinet Svar

   Hej Kasper,

   Tak for forslaget, det er noteret til næste gang vi kigger på gasgriller 🙂

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Henrik Børgesen Svar

  den er jo på INGEN MÅDER reel denne undersøgelse ift hvilke grill der både er bedst OG billigst—–ift små grill ville outdoorchefs city vinde med flere længder hvis man kigger på grillkvaliteten…alm grill vil outdoorchefs ascona vinde STORT…og når man kigger på store gasgrill så får weber da bare SÅ MEGET baghjul af BROIL-KING-..de er både BILLIGERE,BEDRE GARANTI, BEDRE HOLDBARHED, BEDRE ISOLERET, BEDRE TEMPERATURKONTROL, BEDRE DÆKKEN, ROTISSERI ER INKL I PRISEN, BEDRE PLACERING AT HÆNGSEL, BEDRE BRÆNDER MED 10ÅRS GARANTI….TJA….jeg kunne blive ved…

  • Bomagasinet Svar

   Hej Henrik,

   Tak for din kommentar, og jeg beklager at du ikke finder artiklen reel. Jeg har valgt at tage udgangspunkt i testresultater fra flere uafhængige instanser, for at kunne give et billede af hvilke griller der kan anbefales til det almene publikum. Valget af grill er jo ofte et spørgsmål om smag og behag, samt behov hos den interesserede køber. De modeller der anbefales i denne undersøgelse, er således anbefalet ud fra en vurdering af funktioner og behov, samt præstationer i de forskellige test.

   Jeg er selvfølgelig altid åben overfor at lære nyt, så hvis du kan anbefale nogle specifikke modeller du synes jeg skal kigge nærmere på, vil jeg meget gerne tage dem under forstørrelsesglasset.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 3. grill mig her og der, det samme altid, KUN WEBER, der findes sku da andre der der lige så gode, for udslet og røde knopper bare jeg hører ordet WEBER.

  • Bomagasinet Svar

   Hej, og tak for din kommentar.

   Artiklen er skrevet med udgangspunkt i test og anmeldelser foretaget af forskellige magasiner og portaler. Og da Weber generelt er godt repræsenteret med høje rangeringer i forhold til andre mærker, er det selvfølgelig dem vi anbefaler som de første. Dermed ikke sagt at andre mærker ikke er gode, men det er jo altid en delvist subjektiv bedømmelse og med forbehold i de kriterier, der testes og bedømmes ud fra. Og så er det selvfølgelig også en smagssag hvad man bedst kan lide 🙂
   Jeg er meget interesseret i at udvide horisonten, og hører derfor gerne hvis du har gode erfaringer eller links til anmeldelser af andre grillmærker, så artiklen kan blive mere nuanceret. Det gælder selvfølgelig også for andre læsere.

   Fortsat god påske.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 4. Erik Duväll Svar

  Jeg købte en Weber Q300 for mange og siden og hold k. hvor er det bare en god grill til prisen. Glem alt om den dyre Genesis eller Summit grill, de eneste grunde til at vælge dem er for at kunne blære sig og købe en større grill end naboen. Grillfladen er næsten ligeså stor, jeg har bare ikke en brødrist som der er i Spirit og Genesis og Summit grillene. Men kan du undvære den ekstra blærfaktor og brødhylde…,, så er Q det bedste køb

  og køb nu en stor gasflaske og smæk den på grillen – det kan bedst betale sig

  Hilsen Erik

Skriv en kommentar