Hvilket bakkebord skal du vælge, og hvilken stil passer til dig? I denne artikel har vi fundet 20 bakkeborde fra blandt andet Hay, Normann, Menu, Wegner, We Design og mange andre, så du kan se hvilken stil der passer til netop dig.

Friske farver eller sort/hvid? Mange af bakkebordene findes i mange farver, så uanset om du er til farvefest eller skandinavisk minimalisme, så er der noget for dig – se med herunder og bliv inspireret:

Tablo – rundt bakkebord fra Normann Copenhagen fås i mange variationer

normann-tablo-bakkebord
Normann Tablo bakkebord kan benyttes til mange formål og fås i mange farver. Klik for at se alle farverne.

Danske Normann Copenhagen står bag dette simple bakkebord, der er designet efter minimalistiske og skandinaviske designprincipper. Benene er holdt i naturligt og massivt ask, mens bakkepladen er fremstillet i komposit materiale, som er et kunstmateriale.

Normann Tablo bakkebordet fås i 5 farver og to størrelser, og fælles for dem alle er at farverne er moderate i udtrykket, hvorfor dette bakkebord passer perfekt ind i den hyggelige, moderne indretning, hvor man søger rene og diskrete linjer.

 • Mål: H42 x Ø50 cm
 • Materialer: Komposit og massiv ask
 • Farver: Grå, Varm grå, Blå, Hvid eller Sort

Se priser og farver på Normann Tablo bakkebord hos TrendyLiving

Box – lille farverigt bakkebord fra Normann Copenhagen

Normann-Box-Bakkebord
Normann Box bakkebordet fås i 5 forskellige farver. Klik og se alle farverne.

Her et mere usædvanligt bakkebord, også fra Normann Copenhagen. Selve bakken er udformet som en “boks”, heraf navnet, og selve bakkebordet har et industrielt udtryk, som passer godt ind i den moderne indretning af en bolig i storbyen.

Box bakkebordet er fremstillet i stål, som efterfølgende er lakeret med 1 af 5 farver.

Normann bakkebordet passer fint som sidebord, sengebord, eller som et lille afsætningsbord i entréen.

 • Mål: H40 x L33 x D33 cm
 • Materialer: Stål
 • Farver: Creme, Cementgrå, Turkis, Blågrøn eller Midnatsblå

Se priser og farver på Normann Box bakkebord hos TrendyLiving

Bak – håndfremstillet bakkebord af jern fra House Doctor

house-doctor-bak-bakkebord
House Doctor Bak bakkebordet fås i flere farver. Klik for at se alle farverne.

Det smukke og meget lette House Doctor bakkebord er både lille og praktisk, og så er det designet og håndfremstillet af jern, så det stadig står stabilt på trods af det meget lette ydre.

Det lille bakkebord kan fint bruges som et lille bord ved siden af sofaen, men det vil også tage sig smukt ud i den moderne og stilrent indrettede entré, i udestuen eller sågar i drivhuset, hvor det kan stå med krydderurter i potter.

Bak bakkebordet er velegnet til det meste, og vil med sit rene udtryk være flot i både det moderne såvel som det elegante rum.

 • Mål: H60 x L50 x B30 cm
 • Materialer: Lakeret jern
 • Farver: Grå, Sort eller Grøn

Se pris og farver på House Doctor Bak bakkebord hos Little Things

Bakkebord i massiv teak med krydsben

teak-bakkebord

Dette smukke bakkebord er lavet i massiv teak med krydsben. Det kan derfor både stå inde og ude, alt efter hvad du ønsker. Om sommeren kan det eksempelvis bruges til blomstervaser på terrassen, mens det om vinteren kan tages indenfor med lysestager og andre dekorationsgenstande.

Bakkebordet har en højde på 70 centimeter. Det betyder at det er næsten lige så højt som et spisebord. Teak træ er en meget kompakt træsort med fine fibre, som har en god holdbarhed. Med tiden vil bakkebordet få en flot grå patina, men du kan også give det en gang behandling og bibeholde den varme kulør i træet.

Ønsker du at gemme bakkebordet væk i en periode, kan benene klappes sammen. Dermed kan det nemt stå i et skab eller ligge på en hylde.

 

 • Mål: H70 x B60 x D40 cm
 • Materialer: Masssiv teak

Se pris på Teak bakkebordet hos Havemøbelland

Factory – rustikt bakkebord i mangotræ med sort print

Det flotte og rustikke Factory bakkebord er lavet i mangotræ med sort print og et sort metalstel. Klik for at se pris.

Det flotte Factory bakkebord fremstår både slidt og rustikt. Det skyldes tildels den børstede overflade på bakken af mangotræ, men også det sorte metalstel. Bakkebordet passer således godt ind i hjemmet hvor der ønskes en rustik charme, og hvor der sættes pris på møbler der kan fortælle en lille historie.

På siden af bakkebordet ses et sort print med teksten “TRAY 4060”, som er påskrevet med blokbogstaver. Selve bakken har desuden håndtag, så den nemt kan bæres rundt efter behov.

Factory bakkebordet er ideelt til brug ved siden af sofaen eller som en lille plads til en lampe, planter eller sterarinlys. Den har en bredde på 56 centimeter og højde på 77 centimeter, så det er hverken for stort eller for småt.

 • Mål: H77 x B35 x D40 cm
 • Materialer: Stål og mangotræ

Se pris på Factory bakkebord hos BOBO

2 kvadratiske grå bakkeborde i sæt

bakkebord-saet

Hvis du ønsker et flot sæt bestående af 2 kvadratiske bakkeborde i forskellige størrelser, så er dette sæt det perfekte valg. Det passer fint ind i den moderne stringente indretning, hvor der ønskes at skabe et stilrent udtryk med et minimalt antal møbler.

Bakkebordene har en flot grå farve, og kan enten stå sammen og fungere som sofaborde, eller hver for sig. Stellet er lavet af metal, og bakkerne er lavet af træ. De kan løftes af stellet og bruges separat, hvis dette ønskes. De er begge helt kvadratiske, og det ene er lidt større end det andet.

De to bakkeborde fås også i et hvidt sæt, hvis du ønsker dem i en lysere variant.

 • Mål – stor: H50 x B50 x D50 cm
 • Mål – lille: H42 x B42 x D42 cm
 • Materialer: Metal og træ

Se pris på 2 kvadratiske bakkeborde hos Coop

String – rundt bakkebord med kurv i metal

string-bakkebord

Dette runde bakkebord er meget populært i øjeblikket, og derfor også svære at finde. Dette sæt er imidlertid et billigt og fint alternativ til de dyrere udgaver, så her får du meget for pengene.

De to bakkeborde har en sort trådkurv af metal og en sort bakke, så du både kan bruge dem til opbevaring af pyntepuder og tæpper, samt udstilling af blomstervaser eller lamper.

Bakkebordene købes som et sæt bestående af 2 styk, hvor det ene er lidt mindre end det andet. Det store bakkebord måler således 45 centimeter i diameter, mens det lille måler 38 centimeter.

 • Mål – stor: Ø45 x H40 cm
 • Mål – lille: Ø38 x H33 cm
 • Materialer: Metal og plast

Se pris på String bakkebord hos Wupti

Mico – lille rundt bakkebord med sort lakering

Mico-Bakkebord
Det lille runde Mico bakkebord fremstår stilrent i et sort design med et lille håndtag i midten. Klik for at se pris.

Det lille runde Mico bakkebord er perfekt til det lille hjørne, men det kan også bruges som sengebord eller til at skabe hyggestemning med blomster og stearinlys. Det fås i både hvid og sort, og kendetegnes især på håndtaget, som er placeret i midten af bordet.

Selve bakken er lavet af træ med en sort lakering, mens stellet er lavet i sortlakeret metal. Bordet er meget fint og har et universelt design, der passer ind i stort set alle former for indretning. Det har en diameter på 51 centimeter, og det kan således også bruges som et lille bord ved sofaen.

Alt i alt et rigtig fint bakkebord og en god gaveidé, da prisen er meget fornuftig.

 • Mål: H62,5 x B51 x D51 cm
 • Materialer: Metal og træ

Se pris på Mico bakkebord hos BOBO

Block – bakkebord med hjul og underhylde fra Normann Copenhagen

Normann-Block-Bakkebord
Det funktionelle og flotte bakkebord fra Normann har to bakker og hjul. Klik for at se pris.

Et noget utraditionelt men særdeles lækkert bakkebord fra Normann Copenhagen, der vil tage sig flot ud som lille ekstra bord i køkkenet eller spisestuen. Her kan det passende bruges som serveringsvogn med alverdens lækre tilbehør til maden, men det kan ligeledes indtage en mere stationær position som et smart lille ekstrabord i stuen, på badeværelset eller på terrassen.

Det smarte bakkebord med hjul er nemt at køre rundt med, og bakkerne er fremstillet i stål mens benene er i massivt asketræ.

Vi kan godt lide dette bakkebord på grund af dets alsidighed, og så er det samtidig dejlig simpelt og stilrent i sit udtryk.

 • Mål: H64 x L50 x B35 cm
 • Materialer: Stål og asketræ

Se pris på Normann Block bakkebord hos Livingshop

Single – slankt og rundt bakkebord med hvid bordplade

Askman-Single-Bakkebord
Askman Single bakkebordet fremstår stilrent og lækkert. Klik for at se alle farver.

Det lækre bakkebord fra Askman er utrolig flot med sine fire blanke ben i rustfrit stål og den hvide bordplade.

Bakkebordet fremstår stilrent, og passer rigtig godt ind i den moderne indrettede stue, hvor det kan stå ved siden af en sofa, eller fungere som et lille bord i entréen eller i en hall. Det vil også se godt ud på den overdækkede terrasse om sommeren, eller i den moderne indrettede udestue.

 • Mål: Ø50 x H50 cm
 • Materialer: Rustfrit stål og hvidmalet bordplade
 • Farver: Hvid med sorte ben, Hvid med stålben eller Sort med sorte ben

Se priser og farver på Askman Single bakkeborde hos TrendyLiving

Flip Around – alsidigt bakkebord kan laves om til taburet

Menu Flip Around bakkebord. Bakken kan vendes og bruges som taburet. Klik for at se flere billeder

Dette smukke taburet-lignende bakkebord fra Menu har faktisk to funktioner. Du kan nemlig vende bordpladen om, så den også kan bruges som en taburet. Ligeledes er den utrolig smuk som bakkebord, hvor den vil passe godt ind i det moderne eller klassisk indrettede hjem.

Bakken er udført i sortmalet ask, og du kan på denne model vælge mellem ben i enten lys ask eller mørk ask.

 • Mål: H46 x Ø35 cm
 • Materialer: Ask
 • Farver: Lys ask eller mørk ask

Se pris på Menu Flip Around bakkebord hos Livingshop

Tray Table – kvadratisk bakkebord fra Hay

Hay-Bakkebord
Hay Tray Table Small Square findes både i sort eller hvid, samt flere størrelser. Klik for at se alle varianter.

Utrolig smukt og minimalistisk bakkebord fra Hay, der passer ind i både ultramoderne boligindretning og den mere klassiske indretning.

Hay Tray Table Small Square findes i flere farver og størrelser, og kan kombineres hvis man ønsker flere små sofaborde, eller også kan de bruges som et let bakkebord i entréen eller ved sengen. Der er virkelig mange muligheder. Bakkebordet er udført i pulverlakeret stål, så det føles robust og lækkert.

Som altid udstråler Hay Design Studios kreationer både stil og klasse, og går du op i indretning vil dette bakkebord være en flot tilføjelse til rummet.

 • Mål: H30/34 x B30 x D30
 • Materialer: Pulverlakeret stål
 • Farver: Sort eller hvid

Se pris på Hay bakkebord hos Livingshop

Don’t Leave Me – rundt bakkebord fra Hay fås i 8 farver

hay-dlm-bakkebord
Hay Don’t Leave Me bakkebord fås i 8 farver. Klik for at se alle farverne.

Selvom dette Hay bakkebord synes let i udtrykket, så er det fremstillet i pulverlakeret stål, så det føles solidt og lækkert.

På billedet er det model ‘Sort’ der vises, men bakkebordet fås også i mere neutrale farver, hvis man ønsker dette.

Hay Don’t Leave Me bakkebordet vil skabe liv i alle rum, uanset om du vælger at placere det i entréen, i stuen, i soveværelset eller på badeværelset. Det vil fremstå som en smuk lille dekoration i sig selv, som du kan bruge til hvad som helst.

 • Mål: H58 x Ø38 cm
 • Materialer: Pulverlakeret stål
 • Farver: Sort, Hvid, Grå, Lavender, Powder, Racing Green, Yellow eller Mint

Se pris og farver på Hay Don’t Leave Me bakkebord hos TrendyLiving

On-the-move – lille bakkebord med håndtag fra Cane-line

Cane-Line-On-The-Move-Bakkebord
Cane-line On-the-move bakkebordet vandt en Interior Innovation Award for nylig. Klik og se alle farverne.

Cane-line On-the-move bakkebordet er smukt, enkelt og moderne i sit udtryk. Det lille bakkebord er designet af Strand-Hvass, som har tegnet det med henblik på funktionalitet og enkelthed. Det går fint i stil med ‘det funktionelle hjem’, som er så eftertragtet i disse tider.

Cane-line On-the-move bakkebordet har en aftagelig bordblade, og det er desuden fremstillet i aluminium, hvilket gør det let og transportabelt. Af samme grund er det lige velegnet inde som ude.

 • Mål: Ø44 x H44 cm
 • Materialer: Lakeret aluminium
 • Farver: Hvid, Antracit, Taupe, Mint, Lavendel eller Turkis

Se priser og farver på Cane-line bakkebordet hos Livingshop

Weshop – bakkebord med fast rolle i DR Aftenshowet

We-Design-Bakkebord
We Design bakkebordet blev landskendt efter at have været fast del af indretningen ved DR Aftenshowet. Klik for flere billeder

We Design er et lille skandinavisk designfirma bestående af duoen Wenche Barfoed og Elizabeth Skytte.

Sammen har de tegnet dette smukke og meget populære Weshop bakkebord, som gik hen og blev landskendt i forbindelse med at det indgik i indretningen af DR Aftenshowets studie.

Det smukke bakkebord er meget anvendeligt i stuen, hvor dets udformning gør at det passer ind under sofaen, så man både kan anvende det som et traditionelt lille sidebord eller som sofabord. Ønsker man det sidstnævnte, fås det i flere størrelser og farver.

 • Mål: 48 x 40 x 28 cm
 • Materialer: Pulverlakeret stål
 • Farver: Sort eller hvid

Se priser og farver på We Design bakkebordet hos Dubuy

Bowl – bæredygtigt bakkebord af mangotræ

Mater-Bowl-Bakkebord
Mater Bowl bakkebord er bæredygtigt og fås i flere farver og størrelser. Klik for at se flere billeder.

Det smukke bakkebord fra den danske designvirksomhed Mater, er tegnet og fremstillet med tanke på optimal bæredygtighed og smukt moderne design.

Bag dette bakkebord gemmer der sig en smuk historie om træ, der naturligt høstes uden at belaste miljøet. Mater har nemlig som mission at belaste miljøet mindst muligt under fremstillingen af deres møbler.

Benene er fremstillet af stål, og bakken er fremstillet af mangotræ. Som det ses på billedet, fås Bowl bakkebordet i flere farver og størrelser.

 • Mål – lille: Ø40 x H38 cm
 • Mål – mellem: Ø46 x 52 cm
 • Mål – stor: Ø52 x H46 cm
 • Materialer: Mango træ og stål
 • Farver: Natural, Grey, Black

Se priser, størrelser og farver på Mater Bowl bakkebord hos TrendyLiving

Wegner – eksklusivt bakkebord laves kun på bestilling

Wegner-Bakkebord
Wegner bakkebordet er eksklusivt og laves på bestilling af rigtige møbelsnedkere. Klik for flere billeder.

Utrolig eksklusivt og smukt bakkebord i fineste materialer. Wegner har tegnet dette elegante og fleksible design, som kan klappes sammen og opbevares, hvis man eksempelvis ønsker at benytte det på terrassen om sommeren.

Wegner bakkebordet er så eksklusivt, at du som køber bliver kontaktet personligt, med henblik på at konfigurere din bestilling med valg af træsort, oliebehandling eller lakering.

Bakkebordet har flere gange tidligere prydet scenen ved konventioner, ligesom de står dekorativt i store virksomheders lounge- og receptionsområder.

 • Mål: Ø54 eller 62 cm x H48 cm
 • Materialer: Eg, Ask, Kirsebær eller Mahogni
 • Behandlinger: Sæbe, Klar bioolie, Hvid bioolie eller lakering

Se priser og træsorter på Wegner bakkebordet hos Livingshop

Cupid – slankt bakkebord fra Zuiver fås i sølv og 4 andre farver

Zuiver Cupid bakkebordet fås i 5 forskellige farver, blandt andet sølv og kobber. Klik for at se alle farverne.

Det elegante Cupid bakkebord fås blandt andet i sølv og kobber, men også i mere neutrale farver. Det passer derfor godt ind i såvel den mere romantiske såvel som den elegante klassiske indretning.

Det runde bakkebord er udført med en lakeret ramme af jern, hvori der er lagt en glasplade, som giver det blanke udseende på toppen.

Bakkebordet vil passe rigtig godt ind i det lidt større rum, men også i en flot entré, hvor det vil stå som en flot dekoration.

 • Mål: Ø42,7 x H45,4 cm
 • Materiale: Lakeret jern
 • Farver: Grå, Rød, Kobber, Sølv eller Sort

Se priser og farver på Zuiver Cupid bakkebordet hos Unoliving

Kelly – bakkebord i guld- eller sølvfarvet metal

Kelly-Bakkebord
Kelly bakkebordet er ekstravagant udseende bord, som fås i to farver. Klik for at se begge farver.

Hollandske Zuiver udfordrer og fascinerer med deres spændende indretningselementer. Her er det et bakkebord i et meget fashionabelt design, som vil bryde de konservative mønstre i hjemmet.

Bordet er fremstillet i lakeret metal, og fremstår med en flot og skinnende blank overflade.

Bakkebordet er velegnet til blomsterkrukker og dekoration, men også som et praktisk lille sidebord i stuen eller i entréen. Det kan også sagtens bruges som sengebord i det romantisk indrettede soveværelse, hvor det vil skabe en ægte eventyrsatmosfære.

 • Mål: Ø50 x H57 cm
 • Materiale: Metal
 • Farver: Hvid eller Guldfarvet

Se priser på Zuiver Kelly bakkebordet hos Unoliving

A Simple Mess – sort bakkebord med sammenklappeligt jernstel

a-simple-mess-bakkebord

Dette runde bakkebord er rigtig fint til den moderne eller rustikke indretning, hvor der er et lille ledigt hjørne. Her kan bordet med fordel bruges til en lampe eller vase, og når det ikke bruges længere kan stellet klappes sammen for nem opbevaring.

A Simple Mess er også velegnet til brug som sengebord eller som et lille bord ved siden af sofaen.

Bakkebordet er lavet i jern, og i bakken er der et smukt mønster. Det måler 39 centimeter i diameter og har en højde på 49 centimeter.

 • Mål: Ø39 x H49 cm
 • Materialer: Jern

Se pris på A Simple Mess bakkebord hos Luxo Living

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar